Ние планираме – Вие пътувате

Само за 237евро двупосочен билет до страната на Малката русалка, ЛЕГО и Туборг.

Да бъдеш или не… да посетиш ли Дания или не…. това е въпросът. А отговорът е ясен – Дания си струва да се посети, особено когато има възможност за изключително приятна промоция на самолетни билети от София до четвъртия по големина град в кралството – Аалборг.

Страхотната промоцията е на Туркиш  еърлайнс и вече е към своя край, но все още не е късно за ново вълнуващо пътешествие.

Само за 237евро може да си подсигурите двупосочен билет до страната на Малката русалка,  ЛЕГО и Хайникен.

Билетът трябва да е двупосочен да е закупен до края на март. Полетите също трябва да са в рамките на месеца. Примерни дати на полетите са 23/03/2014 – 29/03/2014, а билети може да закупите от тук online.turkishairlines.com.

turkish_air_sofia_aalburg

Аалборг не е Копенхаген, но със сигурност има с какво да Ви впечатли. Важен индустриален център, с развито търговско пристанище – един от главните транспортни центрове на Дания. Освен да карате колелета из китните улички на града и да пиете Карлсберг или Туборг на Jomfru Ane Gade (една от най известните улици не само в Аалборг, но и в цяла Дания) може да посетите зоологическата градина или обсерваторията Урания.

Ако сте любители на музеите в Аалборг може да посетите доста и при това разнообразни такива – музей на мореплаването (Springerin Maritaim Centre), музей на викингите (Linholm Hoje Museum),  исторически музей и много още други любопитни места посветени на многобройни видове изкуства, занаяти и разказващи за събития от различни епохи, свързани с датската култура и самия град.

Къде може да отседнете. В зависимост от настроението и възможностите Ви в града може да намерите доста разнообразни места за нощувка:

–          добър хотел за около 50 евро на вечер за двойна стая – нашите предложения:

Nordjylland Hotel Aalborg

aalbork_hotel_expedia

Helnan Phoenix Hotel

aalbork_hotel_booking

–          да заложите на квартира – от този линк може да използвате нашата отстъпка от 18 евро www.airbnb.com

–          или да заложите на нестандартно приключение и да прекарате нощите си на ето това интересно местенце http://www.waar.dk/accomodation.php?lang=en

Какво да Ви кажа, няма какво да се замисляте – купувайте билетите, стягайте багажа и бъдете щастливи в Аалборг.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 + one =