Ние планираме – Вие пътувате

Ски във френските Алпи – 7 нощувки за 6 човека + лифт карта само за 89 евро

Ако сте запалена по ските компания от 6 човека и сте готови веднага да тръгнете към пистите за Вас има страхотна ‘last minute’ оферта за един от най-новите алпийски ски курорти – Valfréjus.

Valfréjus е разположена не делеко от трите известни Савойски долини „Les Trois Vallées“ и е известен не само с идеалното си съотношение на цена и качество. Ски зоната е разположена на 2200 метра надморска височина върху платото d’Arrondaz и предлага освен прекрасни писти, също така и великолепен планински ландшафт. Снежната покривка е гарантирана почти през целия сезон, както и в цялата ски зона има много възможности за каране ски в дълбок сняг. На площ от около 75 км са разположени са разположени предимно лесни и средно трудни писти, но курортът предлага многобройни трудни черни писти, както и трасета с бабуни. Благодарение на многобройните писти с дълбок сняг и големият сноупарк, сноубордистите в Valfréjus няма да останат разочаровани.

Цената от 89 евро е валидна за 7 нощувки в апартамент за 6 човека. Първата нощувка трябва да е на 29 Март. В цената е включена и 6 дневна карта за лифт. Звучи Ви невероятно – може да се уверите сами ето тук.

А ето и нашето предложение за изгодни самолетни билети за периода на офертата:

Полетите, които може да използвате са до Леон. Може да летите от София:

sofia_lyon

Разбира се цената от Букурещ е по-ниска, затова Ви предлагаме и тази възможност.

bucharest_lyon

От Леон до Valfréjus може да се придвижите с кола под наем. Така ще имате възможност и по-пълноценно да се насладите на красивите алпийски пейзажи. Ето и предложение за rent-a-car от Леон:

renty-a-car-lyon

Тази година в България зимата определено ни изненада – много слънце, високи температури и липса на условия за ски. Затова ако ските Ви правят щастливи, не пропускайте тази страхотна възможност!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eleven + 7 =